Tuesday, 28 May 2013

First Giveaway by Ina and Ija

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh !!
Sihat semua ?
Aina sihat2 je,, alhamdulillah..


Haa,, macam biase.. hari ni aina join satu lagi giveaway ni.. Korang boleh klik banner kalau nak join skali..
GA ni gempak giler2...!!! Sebab ape?
Sebab walaupun ni first GA yg beliau buat tapi bnyk hadiah yg menarik terdapat di situ ! 
Aina nak yg ni
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
cute je kan bunny fridge magnet ni ?
Syarat dia pun mudah je,, hanya perlu follow-mengfollow,, like-mengelike,, klik-klik.. dan
ANDA MUNGKIN PEMENANG BERTUAH YANG DICARI !!!
(Cehh,, gempak gituu..)
Jadi,, jom join GA ni ramai2...Jom la !!

Dan Saya Tag Dia.. Muahahaha !!! erkkk..

*Klik sinisini dan sini...
Tunggu sampai habis loading tau.. Thank you!! :)

1 comment:

Sabrina SA said...

tahniah anda menang ^^ http://sabghina.blogspot.com/2013/06/pemenang-first-giveaway-by-ina-ija.html