Friday, 3 May 2013

Blogging contest by TumtumShop

Assalamualaikum. hai korang!
 emm apa plan korang sempena cuti mengundi ni? 
oh, date dengan boyfriend?
 hangout dengan kawan2?
 family picnic?
 tapiiiiiiii, semua baju dah pakai banyak kali. jemu dah. 
mesti nanti nak snap banyak picture kan?
 takkan la nak tunjuk pakai baju sama je? :/

fear not my friend!
sebab ada satu online shop ni, ohmaii
wajib singgah la!


pergh. nama pun dah memukau. ce sebut. tumtumshop, tumtumshop.
comel je kan. supporters pulak dapat nickname tumtumermaids!

kenapa aina cakap tumtumshop ni wajib singgah?
sebab koleksinya terkini, cantik dan berkualiti dengan harga yang sangat affordable!
heaven la kan jumpa online shop full package macam tu.


tribal kan trending sekarang. harus grab satu!

dari tees, jegging, legging, tribal kimono, fishtail peplum, skirt, palazzo, cardigan, lace, shawl, scarf, paisley, semua ada! macam-macam lagi la. rugi tau tak singgah. yang paling aina suka


labuh kan? biasa jumpa peplum singkat je. ni okay sangat sebab tutup semua.
takkan tak berminat lagi kot? kalau rasa nak update almari baju dengan baju2 baru,
jom ramai-ramai serbu tumtumshop ni. senang sangat beli online di website tumtumshop.com

bukan setakat online shop, butik sebenar pun ada tau!
sapa yang duduk dekat, boleh singgah butik TumtumShop di Seksyen 7, Shah Alam.

dah dah, jom semua shopping online kat tumtumshop ni.
dan untuk para blogger,


68 comments:

nur wanda Shuhada said...

hello , menarik walaupun masih baru :) Saya punya blog dulu lagi teruk dari nih , chayok2 :)

Miss Za said...

lawa la tribal kat atas tuh..warna dia x pudar..

m!ss s!mPLe said...

terbaik ! :D

Nabila Medan said...

tumtumshop terbaikk

AinaZakirah said...

@nur wanda shuhada terima kasih.. :D

AinaZakirah said...

@Miss Za kan? sbb tu la kita patut beli baju2 kt TumtumShop ni

AinaZakirah said...

@m!ss s!mPLe n @Nabila Medan memang terbaikk. cepat la singgah
:D

AinNawwar said...

peplum tu awesomee!

Cik Aida™ said...

lawanye tribal tuu >_<

Sakinah said...

tumtumshop terbaik ahh.. banyak pakaian yg cantik2 :)

noor haneem bt mohamad bokhri said...

assalamualaikum adik :) btw blog adek purplish and thats my favret kaler , blog yang cmel and entry yang mnarik :).adek plajar mrsm kan ? kita sama*sepp skit* huhu . meh la blogwalking ke blg akak http://annemirae.blogspot.com/
and blog adek ni comel2 . akak suka sangat , keep it up adek :)

Niya Hamdan said...

tumtumshop terbaikk

dilaella Ella said...

cantik peplum tribal tu..:) nanti nak beli kat TumtumShop lah.. :)

AinaZakirah said...

@noor haneem bt mohamad bokhri waalaikumussalam, kak.. sma lah.. my fevret kaler is purple too.. eh, ye? akak mrsm ape? kk, insyaAllah.. :)

AinaZakirah said...

@dileella Ella beli2 , jgn xbeli.. jangan lepaskan peluang ini.. hehe ;)

AinaZakirah said...

@Cik Aida, Sakinah dan Niya Hamdan yes,, TumtumShop memang terbaik.. pakaian memang berkualiti dan harga pun berpatutan

eCha said...

tumtumshop dE BOOM dan memang KEBABOOM

Princess Syazliyana said...

tumtumshop terbaikkk

nur amalina said...

waaahh..tumtumshop memg ohsemmm laa! nice blog laa..done follow u :)

Alani said...

walaupun saya tak minat sgt tribal blouse, tp tribal blouse atas tu mmg cantik :)

annur_islam said...

jom sertai 'blogging contest' by TumtumShop

e d r i n a . 피나 said...

wahhh *_* tumtumshop terbaekkk !

Nurulhuda Abu Hassan said...

tumtumshop terbaek ! *jempol*

Dianaa said...

cantiknya baju tribal tuuuu!

Nadiahtul Asyikin Lee said...

comelnya baju2 tu!!!!! cantik sgt~~

Rezatul Akma said...

tumtumshop terbaik .

Hanna Zainal said...

cutest blog on the block . baju byk yg cntik2 ..

Anina Shyqin said...

Wah.. Purple :) Cantik cantik !

AMALINA YAAKUB said...

nice, happy blogging

Ismah Atikah said...

tum tum shop de boom :D

Nurfara Hani said...

tumtum ohsem !!!!

Bonda Qalish said...

Good luck tumtumshop..

tenku butang said...

nak peplum tribal tu boleh??? heee.. done follow sini.. =)

ainur gsc said...

peplum tribal cantek la.. ^^

ariesha safri said...

i love tribal... hihi...
Tumtum shop memang awesome lahhh...

NNR said...

Tumtumshop memang cool. Lol :D

diana merlin said...

tumtumshop awseome!

nuranis amar said...

tumtumshop terbaik !

zatiey fifah said...

tumtumshop terbaikk ^^

Cheq Tuex said...

mmg terbaikk ,semua cantik2 ;)

Nadhirah said...

tumtumshop terbaik !
btw, done follow awk.. :)

Siti Nur said...

comelnya nama tumtumshop~~

AinaZakirah said...

@eCha, Princess Syazliyana, nur amalina, Alani, annur_islam, e d r i n a . 피나, Nurulhuda Abu Hassan hehe, k.nur amalina.. thanks sudi follow blog aina. ha,, jom pakat serbu butik Tumtumshop ni.. :)

Gadis Kidal said...

cantiklah!!

Miss Anonymous said...

Selamat bersegmen

mrs. Potato said...

tumtumshop terbaik! :)

Yumida Huda said...

gdluck tumtumshop terbaik

Nur Aljawahir Kamashah said...

tumtumshop terbaikk :)

NuraisYah said...

Nice blog , Comel gak . :D

tumtumshop terbaekkk !

Wide Square :) said...

comel ah peplum labuh tuh :D btw goodluck !

Nur Zahirah said...

Hye kakak.wh tumum shop tu terbaik

Sofiah Najihah said...

wowww , cntiklaa tribal blouse tuu . :)

misse nadh said...

Comel je Nama tumtumshop. Hee

Farrah Mawan said...

Good luck :)
Nak tribal jugaa.

Farrah Mawan said...

Good luck :)
Nak tribal jugaa.

GirlFriend ✿ said...

Tumtumshop terbaik !!!!!!!!

Eyma su said...

gud luck..(^_^)

Fatini Adlina said...

comel nyeee

Ika Johan said...

Goodluck yaa!

KD said...

cantiknyee baju2 :)

Dieba Adieba said...

cantiknya..

wana wazm said...

tumtumshop terbaik!! baju2 cantik.

Myra Aliah said...

baju lawa

zulaikhaa said...

fighting tumtumshop!! ;)

Mimi Mimot said...

Baju yang tumtumshop jual lawa :)

shuhaida saad said...

baru sempat bw.. selamat berblogging sis :)

Noor Shahira Md Yusoff said...

Lawanyaaa!!

Nao Mei said...

cantik