Tuesday, 6 August 2013

Raye weii rayee !!

Assalamualaikum, semuaa..
Sedar xsedar,, tinggal esok sehari je lagi untuk Ramadhan, bulan yg mulia, akan meninggalkan kita semua..
Cepatnya masa berlalu..
pejem celik, pejam celik.. dh akhir tahun..
pejam celik, pejam celik.. F5 dh aku..
(Hishh, berangan je manjang..)


Sonye, Aina nak ambil kesempatan ni untuk ucap Selamat hari raya, maaf zahir & batin..
Minta maaf kalau selama perkenalan kita(bg yg kenal aina) atau sepanjang aina wujud di dunia blog ni, aina ada buat korg skit hati ke pape ke.. aina minta maaf banyak2...
kalau boleh tlg poskan duit raya skit utk aina.. hehe

Ermmm, tu je lah kot...till we meet again..
Assalamualaikum..

Ramadhan Giveaway by Asma' Sah

Assalamualaikum
Lama xbukak blog nih..
sian dia,, :'(


Haa,, ni diaa... 
Jemput join ramai2 eh..
Syarat dia senang gilerr.
Hadiah pun menarik.. cun lahhh..
eh, eh.. sorry... :3
byee.. nantikan post raya saya... tata.

Thursday, 20 June 2013

Mega Giveaway by Ina

Hai, Assalamuaalaikum..
Lama xbukak blog ni.... ish,, berhabuk dh pun..


aina join GA
tamat 3 julai

Monday, 3 June 2013

Segmen i can be a doodler

Assalamualaikum.. sihat semua??

Klik banner lau nk join.

My doodle,, disebabkan boleh klau nk ambil yg lama .. so, saya pilih doodle saya yg


Comey kan.. hihi,, *penat aku buat kayy



Wednesday, 29 May 2013

Segmen Pencarian bloglist Jun

Assalamualaikum..

Klik banner klau nk join.

Tarikh tamat : 31/5/2013

Bye...Assalam.. :)

KUCINGHITAM:GIVAWAY

Assalamualaikum..

*Klik banner klau nk join.. :)

Tarikh tamat : 1 Jun 2013

New Hobby !!

Assalamualaikum..

Hai, sihat semua ??
Ari ni bukan sebab aina join GA ke ape ke.. Hihi..
ari ni ,,,, aina nk cita tentang hobi bru aina..

Making doodle !!!!
Fun tau..
Semuanya bermula masa aina nmpk Kakak aina, k.wa tgh buat doodle menggunakan PS..
whoaa!! terus, ikut skali...
Ni contoh doodle yg aina dh buat..
tapi, sbb aina baru dlm buat doodle2 ni..
jadi ni je lah..




 Wahh!! bru sedar xde muka !!!
Redha je la..
Corak same ngan yg bawah cume corak je.. n yang bawah ni actually nk buat cm sticker tpi xjdi.. hehe



hehe,, 4 ni je baru.. yang assalamualaikum kt atas skali tu dri google.. hehe
ok la tu ade empat je kan..
buat satu tu ambil masa beberapa jam tau.. :P
(Nampok beno nipunyee)

kk, bye..
Assalamualaikum..



Tuesday, 28 May 2013

First Giveaway by Ina and Ija

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh !!
Sihat semua ?
Aina sihat2 je,, alhamdulillah..


Haa,, macam biase.. hari ni aina join satu lagi giveaway ni.. Korang boleh klik banner kalau nak join skali..
GA ni gempak giler2...!!! Sebab ape?
Sebab walaupun ni first GA yg beliau buat tapi bnyk hadiah yg menarik terdapat di situ ! 
Aina nak yg ni
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
cute je kan bunny fridge magnet ni ?
Syarat dia pun mudah je,, hanya perlu follow-mengfollow,, like-mengelike,, klik-klik.. dan
ANDA MUNGKIN PEMENANG BERTUAH YANG DICARI !!!
(Cehh,, gempak gituu..)
Jadi,, jom join GA ni ramai2...Jom la !!

Dan Saya Tag Dia.. Muahahaha !!! erkkk..

*Klik sinisini dan sini...
Tunggu sampai habis loading tau.. Thank you!! :)

Sunday, 26 May 2013

Simple Giveaway by Alyaa Najlaa


Assalamualaikum, !!


aina join GA lagi...
hope dapat.. InsyaAllah....:)

Mangsa tag saya,, Dia dan Dia...TQ

Friday, 24 May 2013

❣ღ✿ Segmen Blogger Terpantas ! ✿ღ❣

Assalamualaikum


*Klik Banner utk join.

Hai, semua...!! Lama xupdate blog ni kan.. sorry la,, aina pun bru balik dari asrama semalam..huhu..
k, hari ni aina dah join satu Giveaway by K.anis.. 
Banyak gila hadiah yang menarik utk dimenangi.. Hebat doe!!
Korang pun patut join jgk, even org yang sponsor pun boleh join.. 
Hebat tak? hebat tak? hehe
Jom join sekarang !?

P/S : Hope aina org bertuah yang dicari..hehe 



Sunday, 5 May 2013

SEGMEN REVIEW PERCUMA




Klik banner utk join.

bye2...assalamualaikum.. :)

Segmen : Klik-Klik Iklan


Hai, Assalamualaikum..



      Hari ini, aina join satu segmen ni.. Segmen, klik-klik iklan.. Klik banner untuk join..
Link aina, klik sinisini, sini, dan sini.
Tunggu sampai habis loading dlu..




Tolong klik ea.
Mekaseh korang..  :D


Friday, 3 May 2013

Blogging contest by TumtumShop

Assalamualaikum. hai korang!
 emm apa plan korang sempena cuti mengundi ni? 
oh, date dengan boyfriend?
 hangout dengan kawan2?
 family picnic?
 tapiiiiiiii, semua baju dah pakai banyak kali. jemu dah. 
mesti nanti nak snap banyak picture kan?
 takkan la nak tunjuk pakai baju sama je? :/

fear not my friend!
sebab ada satu online shop ni, ohmaii
wajib singgah la!


pergh. nama pun dah memukau. ce sebut. tumtumshop, tumtumshop.
comel je kan. supporters pulak dapat nickname tumtumermaids!

kenapa aina cakap tumtumshop ni wajib singgah?
sebab koleksinya terkini, cantik dan berkualiti dengan harga yang sangat affordable!
heaven la kan jumpa online shop full package macam tu.


tribal kan trending sekarang. harus grab satu!

dari tees, jegging, legging, tribal kimono, fishtail peplum, skirt, palazzo, cardigan, lace, shawl, scarf, paisley, semua ada! macam-macam lagi la. rugi tau tak singgah. yang paling aina suka


labuh kan? biasa jumpa peplum singkat je. ni okay sangat sebab tutup semua.
takkan tak berminat lagi kot? kalau rasa nak update almari baju dengan baju2 baru,
jom ramai-ramai serbu tumtumshop ni. senang sangat beli online di website tumtumshop.com

bukan setakat online shop, butik sebenar pun ada tau!
sapa yang duduk dekat, boleh singgah butik TumtumShop di Seksyen 7, Shah Alam.

dah dah, jom semua shopping online kat tumtumshop ni.
dan untuk para blogger,


SEGMEN: Saya Nak Free Gift by Miratul Reyyah


Thursday, 2 May 2013

Awesomee Giveaway by thedreamgoddess

 Hai, assalamualaikum..


Klik banner untuk join giveaway contest ni... jom join ramai2.. mana tahu, anda boleh jadi pemenang yang bertuah.. haha.. sama2 berdoa ye. err, bye.. Assalam

Assalamualaikum :)

Hi, my name Nur Aina Zakirah Mohd Amin. You can call me Aina.. err, saya sedang melanjutkan pelajaran di MRSM Kota Putra. Saya suka melayari internet. Saya aktif ber'facebook' . I'll give my link later.
Saya boleh bercakap dalam bahasa melayu n english. I speak english sometimes because I want to improve my english. And for your information, English is my favourite subject.

     Aina ni budak baru dalam dunia blog ni, walaupun dah lama buat blog   so kalau ada silap pape ke.. tolong tegur aina dengan cara yang baik yee..  Korang pun macam ni gak mula2 dulu kan.. skema gak kan.. ngaku je, xpe.. kita sama2 kongsi ye.

     Aina ni, friendly sebenarnye.. tapi kalau korang buat aina marah. aina akan jadi orang yg suka marah la.. biasela.. aina ni panas baran orangnya.. Aina suka bergaul. Kat sekolah, walaupun aina ni ambilan ketiga,, disebabkan aina ni friendly, aina dh ade banyak kawan berbanding ngn kawan2 yang sama2 ambilan ketiga ni..

     Ermmmm,,, Aina rasa tu je lah kot.. xpe lah,, lain kali kita jumpa lagi yee.. InsyaAllah, aina akn selalu update blog, tapi jarang la kot.. aina kan dok MRSM, balik sebulan skali je.. xpe lah,, entry dah meleret ni,, kate Introduction je... bye, Assalamualaikum..